У містах Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Шепетівці у цьому році почнуть працювати центри надання безоплатної вторинної правовї допомоги

05.03.2012
джерело: legalreform.gov.ua

Обласний Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Хмельницькому, а також міськрайонні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги у містах Кам’янці-Подільському та Шепетівці розпочнуть надання безоплатної вторинної правової допомоги не з 1 січня 2013 року, як це передбачено Законом України «Про безоплатну правову допомогу», а раніше – починаючи з жовтня цього року.

Домовленість щодо фінансування діяльності цих центрів протягом жовтня – грудня цього року була досягнута з Міжнародним фондом «Відродження» у ході робочої поїздки до Хмельницької області директора Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції України Андрія Вишневського та директора програми «Верховенство права» Міжнародного фонду «Відродження» Романа Романова, яка відбулася 22-23 лютого поточного року.

Під час поїздки Андрій Вишневський та Роман Романов також зустрілися з начальником Головного управління юстиції у Хмельницькій області Нелею Продан та начальниками Кам’янець-Подільського і Шепетівського міськрайонних управлінь юстиції Станіславом Нолем та Володимиром Бузилем.

Результатом цих зустрічей стало проведення співбесід з претендентами на посади керівників центрів у цих містах, а також здійснення огляду варіантів приміщень та прийняття рішень щодо розміщення центрів. Планується, що відповідні договори оренди приміщень будуть укладені до кінця першої декади березня цього року.

Інформацію можна знайти за адресою http://legalreform.gov.ua/ua/holovna/

Comments are closed